LITEX TÄTSKIKTSSYSTEM
Smartaste vägen till nytt badrum

LITEX TÄTSKIKTSSKIVA är en vatten- och ångtät skiva för bad- och våtrum, perfekt som underlag för kakel. Man kan kakla direkt på skivan och på så sätt spara mycket tid. Den fungerar som fukt- och ångspärr, och gör att du sparar tid, energi och pengar. Så får du ett garanterat tätt resultat. Skivan är godkänd av BKR och svanenoterad.

LITEX TÄTSKIKTSSKIVOR utgjør marknadens effektivaste och tryggaste tätskiktssystem tilsammans med Litex Membranduk på golvet.

KAMPANJERBJUDANDE

Beställ 20 skivor eller fler och få 50 % rabatt på ordinarie pris*. Erbjudandet gäller t.o.m 30. november 2022, eller så länge vi har varor i lager.

OBS! Begränsad antal skivor, så skynda dig att beställa!

Beställ skivor

 

Produkt               *Ord. pris
13 mm skivor      699:- ex moms
20 mm skivor      730:- ex moms

Erbjudandet gäller företag inom bygg-, tegel- och kakelbranschen

”Litex våtrumskivor är lättarbetade och justeras smidigt med en mattkniv. Man tar enkelt 10 skivor under arm! En annan stor fördel är att man kan lägga fix direkt på skivan vilket betyder att det går snabbt. Behöver man spara utrymme kan man regla cc 30 cm och använda skivan som är 13 mm. Detta är perfekt för små badrum, då rummet blir större. Jag är väldigt nöjd och jag rekommenderar detta system", säger Mikael Sohlberg, nöjd användare av Litex.