ÅTERFÖRSÄLJAREÄr du intresserad av att bli återförsäljare av Litex Tätskiktssystem? Vi letar ständigt efter nya samarbetspartners i hela Sverige. Hör av dig till olle.muller@litex-sverige.se för vidare diskussion.

Interkakel AB grundades 1973 i Göteborg, och har i dag butiker och lager på åtta orter samt återförsäljare runt om i landet. Interkakel är en stor tillverkare och importör av kakel och klinker med fokus på kvalitet.

Kakel & Design i Sverige AB
KakelDesign & Östervåla Byggvaror är bolag för verksamheter, tankar och idéer som berör kakel, klinker och natursten samt byggmaterial.
Vi har vårt ursprung i Östervåla, norr om Uppsala. Vi har idag butiker i Uppsala, Gävle, Sollentuna, Årsta, Västerås och Värmdö.

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Vi omsätter cirka 50 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen.

Norges Huvudkontor

SKICKA EMAIL

HITTA OSS

Pindsleveien 4, 3204
Sandefjord, Norway

ÖPPET TIDER